E29: Krogbråk i straffområdet

Vi tar den heta potatisen direkt, Kolarov brottar ner Suso. En tuffing från Balkan med massa tatueringar och stora armar hade inga problem med att få Suso på rygg. Kring honom stod krogvakterna och tittade på när Suso med uppgiven blick snällt fick resa sig upp med en tom vädjande blick utan resultat. Straff eller inte, vi tycker olika i frågan som säkert många av er andra där ute även gör. Däremot är FIFA domare som Gurra konsulterat mer säkra i sin sak även om situationen är svår och vi får en djupanalys hur man resonerar på yttersta nivå. Väldigt spännande och frågan är om ni håller med ?

Resultatmässigt har vi inte förlorat trots tufft motstånd, låter som ett gammal piano för vi är fortfarande lika förvånad som självaste Matteo Salvini i Italien. Hur kommer det sig att vår nr 10 får starta gång på gång trots bleka insatser. Mackan har en tanke på hur Milan skulle kunna testa rent taktiskt att få ut det mest av både Hakan och vårt nya superlöfte i Paqueta som Pirlo gett sina syrliga synpunkter om…

Förutom några läsarfrågor vi fått in av er, något vi verkligen uppskattar så har vi även en ny grej i “Hit and Shit” Namnet säger det mesta.

Vi har en ny fanbase i Polen, vår nya anfallare har bara börjat enligt honom själv och stora frågan är hur vi kan lösa knuten så vi får se Piatek och Cutrone på plan samtidigt. 

Gianluigi Donnarumma, denna målvakten måste få en egen rad. Så ung och kommer till helgen göra sin 150 match i Milan. Redan på Milans topp 10 lista över målvakter som gjort mest matcher för klubben. Gurra vill se en prislapp på 2 miljarder för honom och aldrig byta honom mot Dybala

Seriematchen mot Napoli så 2/3 på plats i Milano så vi ger lite synpunkter från matchen ur ett annat perspektiv och även tips gällande biljetter, särskilt till det kommande derbyt där vi spelar hemma.

Detta och alla avsnitt hittar du när du söker på Podcast Rossoneri där du spelar upp podcast i din mobil/padda/dator

Annars på denna länken HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen