Zlatan om flytten från Milan

Zlatan berättar om flytten från Milan till PSG. Vi som följde den storyn minns Milans officiella uttalande, precis som Zlatan beskriver, så gick Galliani och Milan officiellt ut och bekräftade att man inte tänker sälja Zlatan och Thiago Silva. Man förlängde t.o.m kontraktet med Thiago Silva. Men sedan kom chocken för alla Milanisti. Kanske var det en Berlusconi order till Galliani…

Galliani sa ”oroa dig inte Zlatan, vi kommer inte att sälja dig”. Några veckor senare var jag i mitt hem i Vaxholm, på väg att åka tillbaka när jag såg att jag hade fem missade samtal från Raiola.

Mino sa ”Leo kommer att prata med dig” när jag förstod att det var Leonardo, PSGs sportchef sa jag till Mino ”lyssna jag kommer inte att svara på hans samtal, Galliani har sagt att de inte tänker sälja mig”. Mino svarade ”Men, de har redan sålt dig”.

Zlatan försökte sedan få affären att spricka.
Jag bad Raiola att göra saker och ting svårt för PSG. Jag bad honom att begära samma lön som i Milan och tänkte ”de kommer aldrig att acceptera det här”. Jag sa till Helena ”De kommer aldrig att acceptera det, det är omöjligt”.

20 minuter senare ringde Mino och sa ”de har accepterat allt du har begärt”. Efter det så fanns det ingen återvändo, jag sa till Mino ”okej förbered allting, jag är en man som håller sitt ord”.

Publicerat av

Asir Hawrami

Grundare av Milansverige.se och Milan Club Svezia