Pato: “Jag har haft några samtal med Leonardo”

Milans före detta anfallare Alexandre Pato intervjuades idag av Corriere dello Sport. I intervjun vill inte brassen utesluta en återkomst till Milan och medger också att han har haft kontakt med Leonardo på sistone. 

– Jag har fått några erbjudanden från italienska lag, men också från andra ligor runt om i Europa. Vi får se vad som händer i framtiden, jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Tianjin Quanjian.

– Jag är väldigt glad över att Leonardo och Maldini har återvänt till Milan, både för deras skull och för fansen. Jag har haft några samtal med Leonardo och självklart skämtat om en eventuell återkomst. Skämt åsido så får vi se vad som händer. Det glädjer mig att jag får så många kommentarer varje dag på sociala medier om en återkomst till klubben. Detta trots att det har gått så många år sedan jag lämnade.

– Vem jag skulle vilja spela med i Milan? Den frågan vill jag ställa till alla fans: vem vill ni se mig spela med i Milan?

– Gattuso? Han bryr sig om minsta lilla detalj och han känner klubben mycket väl. Han känner nog till varenda lilla vrå på Milanello. Gattuso är rätt man för att leda denna grupp och jag vill skicka en stor kram till honom.

– Paquetá? Han är väldigt bra och mitt råd till honom är att lära sig italienska direkt. Om han gör det så kommer han att anpassa sig mycket snabbare både på och utanför planen.

– En återkomst av Zlatan i Milan? Det vore kul.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen