Kaká: “Jag vill inte jämföra mig själv med Paquetá”

Igår intervjuades Kaká av Milan TV och talade då om Milans nyförvärv Paquetá och en framtida roll som direktör i klubben.

– Paquetá? Det är en spelare som har en ljus framtid framför sig och som redan har representerat det brasilianska landslaget. Jag vill inte göra några jämförelser med tidigare brassar som spelat i Milan. Jag har sett så många av dem de senaste åren, bland annat Mato, Ronaldinho, Cafu, Rivaldo och så klart mig själv. Vi måste undvika att jämföra honom med dessa spelare så att han kan komma hit och behålla sitt lugn.

– Framtid som direktör i Milan? Jag har som jag tidigare sagt haft samtal med Leonardo och Maldini. Just nu har jag ingen konkret uppgift utan står endast Milan nära. Jag vill i nuläget prioritera min familj i första hand.

– Jag har haft många samtal med Leo och kommer jag att studera honom för att lära mig hur man blir en direktör. Jag går också en kurs i sport management i Brasilien just nu. Jag hoppas att jag en dag i framtiden kan jobba som direktör i Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen