Kevin-Prince Boateng: “Jag skulle aldrig kunna säga nej till en återkomst”

Kevin-Prince Boateng representerade Milan i två omgångar (2010-13 och halva säsongen 2016/17). I en intervju med Tuttomercatoweb.com talade 31-åringen, som nu representerar Frankfurt i Bundesliga, om sin tid i Milan och att han utan tvekan skulle vilja återvända till Milan i framtiden. 

– Jag trodde aldrig att Berlusconi skulle lämna Milan, jag är helt seriös. Han kommer alltid att vara en del av Milans historia, det är omöjligt att inte sakna honom. Personligen vill jag bara säga tack, för han hjälpte mig att växa upp och bli en man.

– Återvända till Milan? Självklart vill jag det, fick jag möjligheten så skulle jag åka till Milano direkt. Jag skulle aldrig kunna säga nej, men samtidigt måste jag vara realistisk och jag vet att det nästan är en omöjlighet.

– Alla mina säsonger i Milan vara otroliga och jag har många fina minnen. Jag är stolt över att ha burit den rödsvarta-tröjan. Jag fick chansen att spela med flera mästare, men om jag skall nämna någon så måste jag säga Ronaldinho. Han stod ut och var bäst av alla!

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen