Li: “Jag hoppas det är sista gången detta händer”

Under gårdagen kom rapporter från italienska Corriere della Sera som hävdade att Milans president ska vara bankrutt. Idag släppte han ett pressmeddelande som dementerade dessa uppgifter. Läs hela meddelandet nedan.

“Gott nytt år vill jag önska alla som firar in det nya kinesiska året som jag spenderat hemma med min familj. Under de senaste 48 timmarna har jag läst oansvariga falska nyheter som en del media har rapporterat. Dessa nyheter har skadat klubben, mina företag, min familj och mig själv. Från och med den dagen då jag köpte Milan har jag gått igenom flertalet svårigheter samtidigt som jag haft stor press på mig. På grund utav dessa rapporter vill jag nu lugna ner stämningen runt klubben och laget.

Vi förstår inte vad anledningen är bakom dessa anklagelser men det har nu nått en gräns där klubben och mina företag skadas av detta. Därför vill jag förklara hur det ligger till, och jag hoppas detta är den sista gången. Det finns inga problem angående mina tillgångar, mina företag och klubben jobbar sakta men säkert. Därför hoppas jag att man inte bryr sig om anklagelserna som är falska i media och att man fokuserar på att förbättra klubben, laget och att fortsätta ge Rino Gattuso vårat stöd. Vi ska göra allt vi kan för att nå toppen igen.

Jag har följt alla matcher under denna säsong. Jag såg spelare gråta efter förluster under vår värsta period, samtidigt som jag såg Han Li och Marco Fassone fira våra vinster. Vi kan hantera väldigt stor press för vi är övertygade om att vi kan nå nya höjder och belöna alla AC Milan supportrar runt om i världen. Jag vill tacka allihopa för deras engagemang, laget är nu inne i en positiv period. Tack vare tränare Gattuso och spelarnas insatser ser vi att laget förbättras för varje match.

Tack så mycket.”

 

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen