Agenten: “En positiv söndag för Mario”

Mario Pasalic fick göra Serie A-debut för Milan i gårdagens segermatch mot Pescara. Idag talade spelarens agent Vincenzo Cavaliere till milannews.it, där han uttryckte sin klients glädje över sina första minuter i den rödsvarta tröjan.

– Han var glad eftersom han knappt kunde bärga sig att få bära Milans tröja. Träningarna går bra och han var hedrad över Montellas ord innan matchen mot Pescara, när han sa att han ville köpa loss honom. Detta är viktiga ord.

– Han kom in bra i den andra halvleken och visade karaktär och teknik, han spelade både till höger och till vänster och passade in bra på Milans mittfält. Jag tror han kan vara användbar. Det var en väldigt viktig vinst mot Pescara, så det var en positiv söndag för Mario. Fysiskt mår han bra, han har återfått sin form under dessa två månader på Milanello. Han är redo att spela 90 minuter, men Milan spelar bra för tillfället och han vet att han måste slåss för sin plats.

– Igår blev det uppenbart att tränaren kan räkna med Mario, som redan har mycket internationell erfarenhet. Om Milan kan köpa honom i januari? Det är något som kan bli verklighet, men det är upp till Chelsea att bestämma. Det är lite för tidigt att prata om detta.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen