Tre spelare in i januari?

Milan har planer på att ta in tre nya spelare i det kommande övergångsfönstret, det rör sig om en mittback, en kreativ mittfältare och en ytter.

Vincenzo Montella har hittills under säsongen fått Milan att prestera över förväntan, trots få värvningar under sommarens övergångsfönster har han lett Rossoneri till en tredjeplats i tabellen.

Med intåget av de nya ägarna Sino-Europe Sport förväntas dock Milan att vara mer aktiva under det kommande januarifönstret. Enligt Corriere dello Sport vill de värva in tre nya spelare, en mittback, en kreativ mittfältare och en ytter.

Försvararen som är huvudmålet är den 26 åriga argentinaren Matteo Musacchio, en övergång som var aktuell redan i det förra transferfönstret.

På mittfältet förväntas Milan Badelj värvas in från Fiorentina, det efter att drömvärvningen Cesc Fabregas har ryktats ha för hög lön. Nya uppgifter från brittiska The Times säger dock att Chelsea skulle vara villiga att låna ut mittfältaren och bidra med en del av lönen.

Karim Bellarabi är favoriten att värvas in på kanten, han är en favorit för både Montella och den blivande sportchefen Massimo Mirabelli.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen