Mihajlovic: “Vi kan nå tredjeplatsen”

Ikväll tog Milan tre viktiga poäng när Torino besegrades med 1-0. Efter matchen var det en nöjd Sinisa Mihajlovic som talade till Skys mikrofoner.

– Vi visste att det här skulle bli en väldigt svår match. I slutändan förtjänade vi segern. Det som var viktigt ikväll var den rätta inställningen, alla skulle vara beredda på att jobba för att vinna. Om vi vill klättra i tabellen måste vi fortsätta såhär. Under de tre kommande matcherna får vi reda på om vi kan slåss om tredjeplatsen. Jag tror på det och det gör killarna också.

– Vi hade ett flertal chanser att stänga matchen och vi visste om att Torinos försvarare vill spela boll. Anfallarna jobbar hårt och det gör dem trötta, men anfallarna är våra första försvarare och jag är nöjd med dem. På träningarna jobbar vi för att varje spelare ska veta vad han ska göra både när vi har boll och när vi inte har boll. Det är viktigt att ha ett lag som håller sig kyliga och inte blir rädda. Det är därför vi får resultaten med oss.

– Vi behövde ha koll på Torinos kontringar, så en av antingen Bertolacci eller Kucka behövde stanna där nere för att hjälpa till. Bertolacci har alltid fått kritik, men har haft många skador och kommer att bli viktig. Vi måste tacka Adriano Galliani som värvade Kucka för bara tre miljoner euro. Vi måste förbättra allt. Allt. Idag hade vi flera möjligheter att stänga matchen, men vi tog inte chansen.

– Jag vill tacka spelarna och supportrarna, för laget förtjänar banderollerna och jag är nöjd med att publiken är glada över våra prestationer. Jag var alltid lugn för jag vet att hårt jobb belönas. Låt oss fortsätta på samma spår, sen får vi summera allt i slutet av säsongen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen