Redaktionens spelarbetyg: Milan – Torino

Startelvan
Donnarumma: 3
– Den nyblivne 17-åringen gör vad som förväntas av honom. Dessutom ett par riktigt fina ingripanden.

Abate: 3 – Kvällens lagkapten fortsätter att göra det bra. Inga misstag och leder sitt lag till seger. Landslagsklass.
Zapata: 3,5 – Fortsätter på samma spår som mot Napoli. Kommer Romagnoli att ta tillbaka sin plats i backlinjen?
Alex: 3 – Gör ett strålande jobb defensivt. Även ett hot för motståndarna på fasta situationer.
Antonelli: 3,5 – Är stabil både defensivt och offensivt. Dessutom avgör han kvällens match, vilket höjer betyget.
Honda: 3,5 – Jobbar oerhört hårt åt båda hållen. Dessutom en farlig frispark som träffar ribban. Lite mer osynlig i andra halvlek.
Bertolacci: 2,5 – Svag första halvlek, men spelar upp sig i andra. Lagkamraterna imponerar mer. Får Bertolacci nöta bänk nästa omgång när Montolivo är tillbaka från avstängning?
Kucka: 4 – Kucordinho. Är delaktig i spelet, sliter, bryter Torinos anfall, följsam och assist till målet. Redaktionens MOTM.
Bonaventura: 3 – Inte Bonaventuras bästa match, men gör fortfarande en bra match. Ett ständigt orosmoment för Torinos backlinje
Bacca: 2,5 – Gör ett mål som blir avvinkat korrekt för offside. Löper mycket och spelar enkelt när han har bollen, men det var inte ofta han fick bollar att jobba på ikväll.
Niang: 1,5 – Får inget uträttat idag. Gör det svårt för sig i nästan varje situation. Förpassas fransmannen till bänken nästa match?

Avbytare
Boateng: 2 – Kommer in i ett svårt skede av matchen, men Boateng gör inget bra inhopp. Måste visa mer för Mihajlovic om det ska bli mer speltid.
Balotelli: Fick för lite speltid för att kunna bedömas.

Tränare
Sinisa Mihajlovic: 3 – Har fått Milan till att bli ett lag som släpper till väldigt lite defensivt. Kontroll på matchen och avgör matchen på en tilltrasslad fast situation som ett sant storlag. Just nu har laget en vinnarmentaliet, men det som drar ner betyget är en väldigt defensiv andra halvlek och det sena bytet på Niang.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen