Sky: Uppdatering kring tränarfrågan

Ryktena fortsätter om vilken tränare som kommer att leda Milan nästa säsong. Tidigare ikväll uttalade sig Sky-journalisten Peppe Di Stefano angående Milans tränarbänk.

Den förre Milan-tränaren Carlo Ancelotti är för närvarande en dröm. Om det ska bli aktuellt med en återvändo till de rödsvarta för italienaren krävs det en investerare och ett nytt projekt. Samma sak gäller för Antonio Conte.

En annan tränare som har ryktats vara på väg till Milan är Fiorentinas Vincenzo Montella. Dock har 40-åringen en utköpsklausul som ligger på totalt fem miljoner euro. Milano-klubben uppges inte vara intresserade av betala den summan.

31 maj kommer vicepresidenten i Milan, Adriano Galliani att lämna en lista på tränare till presidenten Silvio Berlusconi. Det är sedan upp till den sistnämnda att bestämma vem som får sitta på Milans tränarbänk nästa säsong. Sinisa Mihajlovic som också har kopplats ihop med en flytt till Milano är nära Napoli. Berlusconi uppges inte vara övertygad av både Unai Emery och Maurizio Sarri. Dessutom ser inte Roberto Donadoni ut att vara en del av Milans tänkta framtidsplaner.

Källa: Milannews.it

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen