Milan jagar italienskt

Under veckan talade Galliani med media angående transferfönstret. Mannen med den gula slipsen menade att Berlusconis avsikt är att investera inför nästa säsong. Han påstod dessutom att Milan lär rusta upp med flera unga italienska spelare. Något som media nu uppmärksammat.

Berlusconi är fortfarande det högsta hönset i den rödsvarta klubben. Det ska dock inte stoppa laget från en investering av den nuvarande ägaren menar Galliani. Milans VD har fått i uppdrag av Berlusconi att främst fokusera på unga italienare.

SportMediasets Maurizio Pistocchi påstår att Milan är ute efter Genoas Andrea Bertolacci, som har haft en oerhört stabil säsong. 24-åringen blev uttagen till landslaget av Conte, och nu jobbar den rödsvarta klubben intensivt för att lyckas kamma hem spelaren.

Milan blickar även mot Atalantas Daniel Baselli som även han, har lyckats imponera denna säsong. Dock kan det bli svårt att köpa loss spelaren, då Villareal är villiga att spendera 6 miljoner euro för 23-åringen. Om Milan inte lyckas få in Daniel Baselli, kan den rödsvarta klubben sikta in sig på Empolis Mirko Valdifiori. Mittfältaren blev även han uttagen till landslaget. Valdifiori har hunnit bli hela 29 år, men det lär nog inte stoppa den rödsvarta klubben från att visa sitt intresse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen