Inzaghi: “Jag har fortfarande ett kontrakt”

Milans tränare Filippo Inzaghi är medveten om att Adriano Galliani åkte till Spanien  för att försöka övertala Carlo Ancelotti om att återvända till klubben. Trotts detta är han helt inställd på att fortsätta som tränare för Milan, tills klubben säger annat.

Milan har som bekant haft en tung säsong och en som fått ta mycket kritik är den gamla storspelaren Filippo Inzaghi som för närvarande är tränare för Milan. Han berättade inför sista matchen för säsongen borta mot Atalanta att han inte har några problem med att Galliani åkt till Spanien för att träffa Ancelotti.

– Jag fick det berättat för mig långt innan han åkte. Jag är tacksam gentemot Milan och jag har ett kontrakt och så länge det gäller så ska jag förbereda bättre inför nästa säsong. Efter 10 månader så förstår jag truppen och omgivningen mycket bättre än i början och jag är övertygad om att detta lag kan förbättra sig.

– Grejen med att vara tränare är att det kommer alltid finnas positiva och negativa saker. Om klubben väljer att göra en förändring så kommer jag vara tacksam för att jag fick chansen och istället fortsätta någon annanstans. Om de bestämmer att jag fortsätter få chansen så ska jag jobba bra. Jag har fortfarande ett kontrakt och har inte gett upp. Jag tror att detta är den perfekta platsen för mig, och jag hoppas att jag får fortsätta här.

Källa: Football-italia

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen