Berlusconi: “Vi vill inte sälja hela klubben”

Tidigare idag rapporterades det att Mr Bee. hade höjt sitt erbjudande om att köpa Milan till 1 miljard euro. Berlusconi berättar dock i en intervju med Mediaset att han inte vill sälja klubben helt och hållet utan att han istället är ute efter en partner.

Det har nu under en lång tid, som nog de flesta vet, spekulerats i hur stor del Mr Bee. eventuellt ska köpa upp av Milan. Nuvarande presidenten Silvio Berlusconi har sagt att han och familjen inte vill sälj klubben helt, utan att man istället är ute efter en partner, som kan hjälpa Milan tillbaka till toppen av fotbollsvärlden.

– Jag har hört om erbjudandet men jag har inte haft tid att kolla upp det, men det är inte vad jag och min familj vill göra. Vi vill inte sälja Milan, vi letar endast efter någon som kan hjälpa oss att bli en stor klubb igen.

Berlusconi tog sig även tid att reflektera och berätta vad han tyckte om lagets säsong.

– I början av säsongen så trodde jag och Galliani att vi hade en upplaga av Milan som skulle klara av att ta sig till Champions League. Vi hade två fulla trupper med startspelare och vi trodde verkligen att vi skulle kunna ha en fantastisk säsong. Men vi klarade inte av att hitta ett sätt att spela på som passade oss och vi fick många skador.

I slutet av intervjun drog han till med några snitsiga metaforer för att beskriva hur fotboll kan gå upp och ner i perioder.

– Fotboll går både upp och ner i perioder och vi har i nästan 30 år haft lunch med kaviar och champagne, just nu tror jag vi får nöja oss med mozzarella men vi är redo att gå tillbaka till kaviar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen