Seedorf: “Vi ska försöka ge vårt allra bästa”

I och med vinsten mot Livorno igår tog Milan sin femte raka seger och hoppet om Europaspel lever kvar. Huvudtränaren Clarence Seedorf uttalade sig efter matchen men vägrade att tala om sin framtid.

Seedorf berättar att han tycker att laget har utvecklats sedan han tog över som tränare och att den viktiga spelaren Mario Balotelli har fått den hjälpen han behöver. Något som visade sig genom att Balotelli gjorde sin femtionde match med Milan och gjorde sitt trettionde mål för klubben och var dessutom även inblandad i Milans två andra mål i går mot Livorno.

– Jag vet inte (om jag kommer att ersättas), sade holländaren. Du skulle behöva prata med klubben. Jag kan inte tala för andra. Jag vill respektera Silvio Berlusconis situation så vi har inte pratat mycket. Tills klubben säger något annat, kommer jag att fortsätta på den inslagna vägen och försöka bidra till att förbättra laget och resultaten och även planera för nästa säsong.

– Vi växer och vi lär känna varandra bättre. Laget gör nu taktiska framsteg och saker händer inte bara ur intet vilket tar tid att skapa. Vi fortsätter med den här intensiteten och med vårat förhållningssätt till varandra.

– Nästa vecka har vi en svår match mot Roma. Roma har åstadkommit otroliga saker denna säsong men vi ska försöka ge vårt allra bästa.

Om Balotelli tillade Seedorf:

– Balotelli mognar psykiskt och det gör att han kan göra bättre ifrån sig.

Källa: goal.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen