Han som ingen räknade med..

Gissa vem jag tänker på? Jo just det, du har rätt.. Urby Emanuelson. Mannen ingen räknade med…


Urby spelade ett par riktigt mäktiga matcher förra säsongen.. Då det gick perfekt.. Det gick för bra för att vara sant.. i alla fall om man heter Emanuelson.

De lyckade matcherna ledde till mer speltid.. Och mer speltid ledde till mer flopp..

Emanuelson var som en berg och dal bana. Han gick upp och ner hela tiden… Efter de matcherna där han lyckades riktigt bra, gick det käpprätt åt helvete. Det ledde till bänken igen – där han hör hemma enligt vissa.. Inte enligt mig.

Enligt min mening har Urby varit en pålitlig spelare. En spelare som var värd startplats i laget.

Och han har försökt bevisa det gång på gång.. Chans efter chans har han fått och chans efter chans har han bevisat det. Jag är värd en plats i starten.. Dock har det inte gått lika bra alla matcher – han har inte varit lika stabil när han fått chansen.

Sen kommer pre-season 12/13..

Milan drar på sig Schalke i en träningsmatch där Urby avgör riktigt kyligt, mästerligt.. Allegri bjuder på ett riktigt brett leende. Urby tackar Robinho för en brilliant pass och Allegri för förtroendet.


Milan drar på sig Chelsea i en träningsmatch där Urby avgör igen.. 1-0 båda matcherna båda gångerna mål av Urby.. Allegri bjuder på samma breda leende.

Jag kan lova er att Allegri har en fet migrän pga Emanuelson. Han vet själv att Emanuelson förtjänar en plats i startelvan.. Men när han väl får chansen så går det bra och med tiden går det ner igen..

Enligt min mening är detta Emanuelson,Robinhos,El Shaarawys samt Boatengs år.

Ja jag vet att Trequartista rollen är upptagen av Boateng och därför bänkas han.. Men jag skulle mer än gärna se Urby på mittfältet!

Han skulle göra bra ifrån sig.. Och han är så sjukt underskattad.. Ständigt gång på gång bevisar han sig.. Nu tycker jag att han VERKLIGEN bevisat sig!

Urby Emanuelson, han som ingen räknade med.. Han som alla denna säsong SKA räkna med!

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen