Älska serie A, älska italien.

Jag har länge velat skriva, skriva och berätta om min kärlek till hela Italien och serie a. Visst jag är en riktig Milanista! ..ända in i blodet men det finns också en stor kärlek för hela serie a och italien. Jag längtar lika mycket till att se Italien som vinnare av EM så som jag längtar efter att se Milan lyfta CL bucklan!

Jag hade aldrig ett riktig bra sätt att förklara mig på, visste inte riktigt vilka ord jag skulle välja, men så ikväll på Club Calcio så tog M. Birro upp det, han berätta det som om han pratade istället för mig, han uttryckte det helt rätt, det är exakt så jag känner.

Klart jag följer Napoli och hejar på de i CL, klart jag vill att Udinese ska ta hem hela EL så är det bara. Serie A har tappat sin placering, italienska lagen måste börja vinna ute i europa. Vi måste visa att Italien inte ska ligga på 4e plats, det ska vara som när Milan slår Arsenal eller som när Napoli gick vidare mot alla odds, det är så det ska va.

Men så finns det gränser, enligt mig iaf.. Jag har svårt och heja på Inter eller Juventus ute i europa. Eller kanske lite, för Italiens skull så länge de inte stör mitt Milan.

Här, se Birros förklarning. Spola fram till: 13.45

Forza Milan, Forza Italia!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer