Stephan El Shaarawy ”Il Faraone” om framtiden

Stephan El Shaarawy eller ”Il Faraone” har tydliga idéer om hans framtid. I en intervju med Sky Sports berättar han om den säsong som nu varit i Milan som varit hans första i rödsvart.

”Min debut på San Siro med ett mål mot Udinese var en av de mest spännande ögonblicken i mitt liv. Jag anlände till Milan i hopp om att BARA få spela ett par matcher. Men jag har haft turen att få spela 28 gånger denna säsong. Nu i den kommande säsongen ska jag göra ledningen, mina kamrater och framförallt alla Milanisti ännu stoltare. Jag ska göra bättre ifrån mig i den kommande säsongen, än den som varit.

Tyvärr har Il Faraone inte kunnat fira i slutet av mästerskapet, men han och grabbarna kommer göra det bättre nästa år menar El Shaarawy.

De värsta stunderna var alla nederlag som fick oss att förlora scudetton. Alla onödiga förluster som vi kunde gjort bättre ifrån oss på.

El Shaarawy berättade även om Zlatan Ibrahimovic som tagit El Shaarawy under hans vingar denna säsong:

Ibra har tagit mig under hans vingar denna säsong och jag är evigt tacksam. Han har lärt mig massor här i Milan och en dag vill jag bli lika bra som ”Ibra”. Ibra var i slutet väldigt olycklig över att förlora scudetton precis som vi alla andra, vi alla ville ju vinna den.  Ibra kommer dock stanna i Milan och det är vi glada över.

-Ifall vi kan slå Juventus nästa säsong? Absolut.

El Shaarawy talar även om gott om legenderna som lämnat på sistone:

-De alla är stora mästare som jag sett upp till ändå sedan jag var barn. De är mästare och de har skrivit historia med AC Milan vilket även jag hoppas göra en vacker dag. Det kommer bli svårt att bli som dom och prestera som dom gjorde, men jag ska göra allt jag kan för att lyckas.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen