Mercato del Diavolo 17/05 del 2: Montolivos ankomst.

Som det så länge spekulerats om har äntligen Riccardo Montolivo landat i Milano. En video spreds på nätet igår där Montolivo anlände till Milanello för att skriva på kontraktet. Idag blev det officiellt! Riccardo Montolivo skrev på ett 4-års kontrakt med AC Milan! Allegri har berättat att Riccardo kan användas överallt på mittfältet. Benvenuto Riccardo!

Det är även officiellt att Bakaye Traoré nu är Milan spelare. Traoré har nu skrivit på ett 3 års kontrakt med Milan som räcker till 2015. Allegri har berättat att Bakayé kommer användas som vänster eller högermittfältare. Benvenuto Traoré!

Tottenham Hotspur eller ”Spurs” sägs vara intresserade av vår mittback Philippe Méxes. Spurs sägs vilja erbjuda 10 – 12 miljoner euro för Méxes.

Många legender har för en vecka sedan lämnat AC Milan. Det var massa känslor och tårar som visades. Till och med den stenhårde Gattuso visade sin känsliga sida. Vackert! Men ett frågetecken har varit Clarence Seedorf? Han förblir ett frågetecken. Clarence Seedorf säger att han KANSKE blir kvar i Milan.

I och med att legenderna lämnade är en utav dom legenderna Alessandro Nesta. Nu ryktas Milan leta efter ersättare till honom. Silvestre och Acerbi ryktas vara Nestas ersättare.

Domenico Criscito har Milan ryktats varit i kontakt med ett tag. Nu sägs Domenico Criscito vara i Milano. Troligen av anledningen AC Milan. Vad säger ni om det?

Vår målmaskin Zlatan Ibrahimovic har börjat tveka på Milan. Han vann ingenting denna säsong och han vill ha en garanti på att Milan ska satsa om han ska stanna i Milan. Nu sägs Zlatan fundera på Manchester City.

The Sun:
”Zlatan erbjuds ca 3,5 miljoner kronor i veckan av Manchester City. Lönen gör Zlatan till Citys högst betalde. Zlatan funderar på erbjudandet. Förutom City så skriver tidningen att Real Madrid och PSG också är intresserade.”

Gazzetta Dello Sport:
”Tidningen skriver samma rykte men menar att City erbjuder Carlos Tevez i utbyte.”

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen