Mercato del Diavolo 17/05: “Low cost” Rigoni, Silvestre m.fl

Milan fortsätter jaga ”low cost” spelare. Man letar ersättare för de ikoner som lämnat och man försöker komma undan så billigt som möjligt. De namn som nämns mest i italiensk media är bland annat Palermos Silvestre och Novaras Rigoni.

 

Holländske försvararen Khalid Boulahrouz har tidigare förknippats med Milan och så även nu. Hans kontrakt med Stuttgart går ut till sommaren och han uppger själv att han är sugen på spel i Italien:
”Jag vet inte riktigt hur konkret intresset från Milan är men det skulle vara en dröm att få spela i Italien.”

Ett annat namn för Milans mittfält är Novaras mittfältare Marco Rigoni.  Efter att ha haft en fin säsong med Novara uppger nu Sportmediaset att han är högt uppe på Milans önskelista. Han skulle bli ännu en värvning av god klass för lite pengar, något som varit Milans specialitet de senaste åren.

Argentinaren Matías Agustín Silvestre född 1984 som idag spelar för Palermo är ett annat hett namn. Milan vill gärna ha backen för att försärka mittlåset efter att Nesta lämnat en plats ledig efter sig. Denna uppgift kommer också från Sportmediaset. Dock är värt att notera att Zamparini inte vill sälja sina spelare till Milan och har sagt själv att även Inter är intresserade av mittbacken.

Vidare nämns det också att Chievos Acerbi kommer att skriva på inom en snar framtid och att man kommer att arbeta med Emanuelson under sommaren för att få honom skolad till en riktig vänsterback.

Maxi Lopez och Aquilani är två inlånade spelare som Milan vill behålla. Dock är det som vanligt i Milan en pengarfråga och man arbetar nu för att förlänga lånen för ytterligare ett år.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen