Juventus 2-2 Milan (4-3)

Vi är ute i Coppa Italia och slåss nu om två titlar, Serie A och Champions League. Synd, såklart men med tanke på matchen känns det ändå okej – för mig i alla fall. Spelarna verkade ändå nöja efteråt, med all rätt. Vi gjorde en bra match.

1-1 gjorde Mesbah med en suverän nick efter Mexés fantastiska inlägg.

1-2 gjorde Maxi Lopez efter att han fintat bort två spelare och dundrade in bollen i nättaket, och hoppet tändes!

Sedan blev det förlängning och Vucinic gjorde 2-2, ingen press på sig och han skjöt in bollen i mål.

Bästa spelarna? Seedorf, Silva, Antonini och Lopez.

Seedorf; Stod för bra passningar, kämpade och var sååå nära att ge oss ledningen i första halvlek med ett superskott.

Silva; Trots en miljon smällar fortsatte han att kriga och bröt en mängd anfall.

Antonini; Skjötte sig bra defensivt och spelade med hjärtat, sånt uppskattas.

Lopez; Byttes in och genast fick man Udinese-vibbar. Efter cirka 40 minter (minut 81′) gjorde han också mål. Otroligt viktigt.

Mexes ska också hyllas, men jag fattar inte varför han lade sig ner mot Del Piero..