TIM Trophy på torsdag

20110816-120034.jpg
Milan och Cassano förbereder sig för Tim Trophy och Luigi Berlusconi Trophy innan säsongstarten.

Innan cupen kommer Milan hinna med 3 träningar, idag kl18.00 och imorgon kl10.00 och 17.00.

Den 18e augusti spelas TIM Trophy i Bari. Kl 20.45 startar första matchen som är mellan Juventus-Inter. Kl 21.45 spelar Milan mot förloraren och sedan mot vinnaren. Cupen visas på tv10 kl20.40.

Medan anfallare El-sharawy och Inzaghi återupphämtar sig fortfarande samtidigt som Pato och Robinho är lediga kommer Cassano få mycket speltid. Cassano kommer att få både Milan fansens och Milan ledningens ögon på sig under dessa matcher fram till säsongstarten. Det kommer bli spännande att se om han flyttar eller blir kvar i Milan.

Sedan väntar Cagliari i första Serie A omgången med nye tränaren Massimo Ficcadenti. Ficcadenti som förra säsongen med Cesena lyckades besegra Milan i andra omgången med 2-0.

20110816-122945.jpg

Trupper:

Milan: Amelia, Roma, Piscitelli (51), Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ely (53), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Van Bommel, Sampirisi (62), Fossati (54), Cassano, Comi (58), Kingsley Boateng (59), Ganz (61).

Inter: Castellazzi, Orlandoni, Cincilla, Zanetti, Lucio, Caldirola, Ranocchia, Samuel, Chivu, Faraoni, Santon, Jonathan, Bianchetti, Stankovic, Thiago Motta, Sneijder, Alvarez, Cambiasso, Obi, Crisetig, Muntari, Pazzini, Milito, Pandev, Castaignos.

Juventus: Buffon, Motta, Pazienza, Marchisio, Del Piero, Manninger, Vucinic, Barzagli, Ziegler, Bonucci, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Krasic, De Ceglie, Storari, Matri, Sorensen, Marrone, Pasquato, Ruggiero, Libertazzi, Spinazzola.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer