Milan-Parma 4-1 efter hattrick av NOCERINO!!

Milan startade matchen helt strålande och det såg bra ut. Första 3-4 minuterna rullade vi boll inom laget utan att låta Parma avbryta. En bra första halvlek som helhet. Helt otroligt bra insats av Nocerino. Mindre bra spelat av Prince Boateng och Zlatan. Inget verkade fungera för Boateng som inte alls kämpade som han brukar göra och var klantig med bollen. Zlatan var stillastående och verkade inte vara på humör presic som Boa, men han lyckades att passa fram till 1-0 och själv sätta dit 3-0.

1-0 kom i 30e spelminuten efter en framspelning av Zlatan som Nocerino klurade in i mål. Bara 2 minuter senare kom 2-0, en riktig pärla av Nocerino med vänstern in i vänstra krysset. 3-0 kom i 73e minuten av Zlatan som blev framspelad av Cassano, bara någon minut senare byttes han ut, in kom Robinho som flera gånger var nära men som aldrig lyckades sätta in bollen.

Andra halvlek var ingen bra halvlek av Milan, speciellt inte sista 15 där Giovinco lyckades sätta in 3-1 i 78e, Parma verkade farliga och matchen kändes inte lika säker tills Nocerino nickade in sitt hattrick, 4-1 i sista spelminuten.

Samtidigt som vi firar 3p så tappade Inter, Roma, Lazio och Udinese poäng. Milan måste kunna spela mycket bättre, Ibra och Boa måste rycka upp sig och det vet jag att dem kommer att göra. Det blir svårare och svårare för mig att välja startelvan, Emanuelson gör nästan alltid bra ifrån sig, Robinhos snabbhet och teknik är något man inte kan säga nej till, Cassano alltid smart och elegant men ibland lite för slö och det kan bli några touch för mycket som t.ex idag.

Det finns bara en sak jag vill ha sagt: TACK Nocerino!

Vinner vi mot Roma så har vi vår 5e raka seger medan poängen kommer in och snart så är vi där uppe, där alla Milanistis vill vara, på första plats!