Redaktionens spelarbetyg: Milan – Cagliari

Milans första hemma match med tunga pjäser som Ibrahimovic & Kessie skadade så storspelar Milan och gör det fantastiskt för fansens skull. Ikväll gästades San Siro med en halvfull läktare till följd av restriktionerna. Leendet och glädje av fansen är ovärderlig.

MIAGNAN: (6) Chanslös vid 1-1 målet, försvararna står felplacerade. Fint spel med fötterna och ser väldigt stabil ut. Har vi hittat en bättre ersättare till Donnarumma?

CALABRIA: (6) Ser pigg ut, löper villigt i offensiven och är lika snabb tillbaka för att hjälpa till i försvaret. Står för några viktiga brytningar.

KJAER: (5,5) Står felplacerad vid 1-1 målet och lämnar Calabria ensam mot 2 Cagliari spelare i hetluften. Annars en godkänd insats.

TOMORI: (6) Det är ingen tvivel om att Milan gjort rätt med att köpa loss engelsmannen. Snabb, effektiv och väldigt säker i sitt spel.

HERNANDEZ: (6) Har fransmannen fått en nytändning till att få vara med i det franska landslaget? Snurrar upp sina försvarare och är ett ständigt hot framåt. Klart godkänd.

KRUNIC: (6,5) Något slarvig i sitt spel men hittar oftast rätt. Vill väldigt mycket och känns stabil i sitt spel vid mittcirkeln i Kessie’s frånvaro. En av hans bättre prestationer.

TONALI: (7) Vilken drömstart för den unge talangen. Är detta hans år där han äntligen får visa vilka kvalitéer han besitter?

SAELEMAEKERS: (5,5) Springer fram och tillbaka som en jojo. Ser allmänt vilsen ut.

DIAZ: (7) Har axlat rollen som en 10:a med bravur. Har ett bra helikopterperspektiv och vågar utmana med sina dribblingar. Ber ofta om bollen och vill dirigera. Drar på sig ett onödigt gult kort.

LEAO: (6) Äntligen ser det ut som att det börjar släppa för Leao. Extremt kvick och svårfångad när han väl börjar med sin löpning. Kan uppfattas som lite nonchalant i sitt spel när han verkligen inte tar vara på sin chans ganska tidigt i matchen.

GIROUD: (7,5) Redaktionens MOTM. Är förbannelsen bruten? Hur som ser det ut som Giroud lyckats förmedla till sina lagkamrater hur han vill ha det. Missar ett par lägen med 1 felplacering. Annars en fullt rimligt väl godkänd insats.

Avbytare:

REBIC: Spelade för lite för att bedömas

BENNACER: Spelade för lite för att bedömas

FLORENZI: Spelade för lite för at bedömas

MALDINI: Spelade för lite för att bedömas

CASTILLEJO: Spelade för lite för att bedömas

PIOLI: (6,5) Verkar ha hittat lugnet hos spelarna och även hur de ska positionera sig på plan. 2 raka vinster. Bra start!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen