Uppgifter: Lazio vill ha Romagnoli

Under slutet av förra säsongen var det mycket rykten om att Alessio Romagnoli skulle lämna Milan. Men under sommaren har det mesta pekat på att den italienske mittbacken kommer att stanna i klubben. Nu rapporterar däremot tidningen II Messaggero att Lazio är intresserade av att värva 26-åringen.

Romagnoli har varit en regelbunden startspelare för Milan de senaste åren, men under förra säsongen tappade italienaren platsen till förmån för succévärvningen Fikayo Tomori. Bredvid honom spelar Simon Kjaer, och för tillfället ser det svårt ut för Romagnoli att ta någon av de två platserna.

Tidningen II Messaggero skriver att Lazio är intresserade av att värva den 26-årige mittbacken. Men det ska bero på om den slovakiske mittbacken Denis Vavro blir såld. Om det sker en försäljning är det möjligt att Lazio väljer att lägga ett bud på Romagnoli. Några siffror nämns inte, men enligt Transfermarkt ligger hans marknadsvärde runt 25 miljoner euro.

Enligt tidningen är Milan inte så sugna på att sälja Romagnoli, men om Lazio lägger ett tillräckligt bra bud kan Milan välja att släppa 26-åringen.

Alessio Romagnolis kontrakt med Milan sträcker sig till den 30 juni 2022.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top