Uppgifter: Ibrahimovic kan vara tillbaka till returmötet mot United

Den 28 februari mot Roma, tvingades Zlatan Ibrahimovic bytas ut skadad i den 56:e minuten. Nu, ungefär två veckor senare har svensken fortfarande inte återvänt till träning med laget. Men nu rapporterar La Gazzetta dello Sport att 39-åringen siktar på att vara tillbaka till returmötet mot Manchester United nästa vecka.

Ibrahimovic har haft stora skadeproblem den här säsongen, då han har missat hela 12 av de 26 ligamatcherna som har spelats hittills. Trots det har han gjort hela 14 mål i Serie A.

Sedan sin senaste skada, har svensken missat tre matcher (två i ligan, en i EL). Han förväntas också missa en fjärde match, när Milan tar emot Napoli på San Siro imorgon kväll.

Enligt La Gazzetta dello Sport siktar Ibrahimovic på att vara tillbaka till returmötet mot Manchester United på torsdag nästa vecka. Dock har 39-åringen fortfarande inte återvänt till gruppträning, utan har tränat individuellt de senaste dagarna.

Den trovärdige journalisten Antonio Vitiello har tidigare uppgett att det kommer vara ett avgörande test på måndag, där resultatet kommer avgöra om Zlatan Ibrahimovic kommer kunna återvända på torsdag eller inte. En återkomst i just den matchen skulle vara välkommet, då Milan har ett mycket fint utgångsläge från det första mötet, där man fick 1-1 borta på Old Trafford.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen