Redaktionens spelarbetyg: Milan – Torino

Donnarumma – 6 Var inte allt för långt ifrån att rädda Torinos mål, men stod felplacerad vid båda målen. Gjorde några viktiga räddningar i förlängningen som höjer betyget.

Conti – 6 Följer ofta med upp i offensiven, men defensivt har Conti en del att jobba på. Viker ner sig i närkamperna.

Kjaer – 7 Har cementerat sig i startelvan och det märks att det nya mittbacksparet börjar hitta varandra bättre. Mycket fin passningsfot.

Romagnoli – 6 Inledde matchen bra, men fick det jobbigt i den andra halvleken. Hade inte mycket att sätta emot när Belotti och co. kom farande i andra halvlek, men reste sig igen och visade pondus.

Hernandez – 6 Hade kanske förtjänat lite vila idag när det vankas cupmatch, men Milan tar alla chanser att nå Europa denna säsong och satsar fullt ut på Coppa Italia. Gör en klart godkänd match, men det glittrar inte om honom som i tidigare matcher.

Castillejo – 7 Har precis som Rebic fått en större roll i laget på sistone och det förtroende har han tagit vara på. Tar hela tiden löpningar och visar stor passion och vilja.

Krunic – 5 Syntes inte särskilt mycket, förutom när domaren höjde det gula kortet.

Bennacer – 7 Styr spelet från mitten och levererar fina finurliga passningar till medspelarna. Har blivit en nyckelfigur i startelvan.

Bonaventura – 7 Hela tiden med och bidrar i speluppbyggnaden och på det målskytt! Fortsätter han såhär så vore det mycket synd om han inte kritade på det där kontraktet.

Piatek – 5 Gjorde mål, men det dömdes snabbt bort för hands. Osynlig och statisk matchen igenom,

Rebic – 7,5 Här har vi någon det glittrar om. Tre mål inom 77 minuter de senaste två matcherna och nu en assist idag. Alltid farlig nära motståndarens straffområde. Är han given i startelvan nästa match?

Avbytare:

Leao – 6,5 Sprang och sprang som han brukar göra och tillsammans med Castillejo och Rebic satte trion press på motståndarnas försvar. Fick med sig en assist idag också.

Ibrahimovic – 7 Visar vilken ledare han är vid sidan av planen, men på planen hade svensken det jobbigt idag. Missade ett gyllene läge i sista minuten som kunde vunnit Milan matchen. Fick dock revansch för missen när han satte 4-2 målet som definitivt satte punkt på matchen.

Calhanoglu – 8 Dundrade in kvitteringen som tog matchen till förlängning. Hade ett ännu bättre gyllene läge än Zlatan hade i förlängningen där han borde avgjort matchen. Som tur var fick han en chans till och tog revansch genom att avgöra matchen med ännu en kanonkula. Redaktionens MOTM.

Kessie – 7 Kom in sent i matchen och var nog mest tänkt som en potentiell straffskytt. Tog Rebic plats i den offensiva trion och gjorde det med bravur. Stod för assisten till Hakans 3-2 mål.

Tränare:

Pioli – 6,5 Ställde upp med en relativt oförändrad startelva från senaste matchen. Milan inledde matchen bra, men i andra halvlek tog Torino över. Pioli hade dock några ess i ärmen som han också utnyttjade. Både Zlatan och Hakan byttes in och avgjorde sedermera matchen.