Vi hade fått mer pengar för dessa spelare!

Sommaren är slut, Serie A är igång och vi är 3 omgångar in i serien med vårt nya 433 system jämfört med vårt förra 4231. Stora skillnaden denna säsong är att Tonali, Maldini och Zlatan inte är med i truppen. 

Rekord för försäljningen av Tonali, pengarna satt tack och lov inte länge på banken utan våra nya sportchefer satte sprätt på dom direkt och innan vi hade hunnit torka alla tårar efter försäljningen så hade vi ett helt nytt mittfält klart. 3 omgångar in i Serie A känns dom redan sammansvetsade, både på plan och sångerna på bussen. 

VI går igenom dom sista detaljerna av vårt fönster och ger betyg, det är som vanligt spridda skurar när vi sätter tänderna i åsikterna. 

Dödens grupp, så många underbara comebacker för några av spelarna och hur kommer Donnarumma tas emot på San Siro efter sin Bosman. Vi pratar om våra chanser i gruppen och snuddar även på kommande derby mot Inter som oxå dom börjat väldigt bra, deras nya målvakt har inte fått släppa bollen förbi sig en enda gång och minns någon när Milan gjorde mål på Inter senast?

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen