Ibrahimović tillbaka i träning

Zlatan Ibrahimovic har haft rejäla problem med skador de senaste åren. I februari gjorde svensken återkomst efter sin andra korsbandsskada, vilket höll honom borta från spel i ungefär nio månader. Under landslagsuppehållet drog han på sig en ny skada i sitt högra lår. Men nu skriver MilanNews att 41-åringen är tillbaka och tränade med laget under eftermiddagen.

Det var inför det svenska herrlandslagets EM-kvalmatch mot Azerbajdzjan som det meddelades att Ibrahimovic hade en skadekänning. Han var osäker till spel och när truppen annonserades stod det klart att han skulle missa matchen. Några dagar senare rapporterade journalisten Antonio Vitiello att det hade visats sig vara ett muskelproblem i höger lår. Vitiello skrev även att det skulle utvärderas vecka för vecka, men att Ibrahimovic troligen skulle vara borta i några veckor.

Nu, drygt tre veckor senare, är Zlatan Ibrahimovic tillbaka, enligt MilanNews. Tidningen skriver att den 41-årige svensken var med under hela eftermiddagens träningspass i grupp. Han ska även ha varit med i träningsmatchen som spelades tillsammans med U18-laget i mixade lag.

Vidare skriver MilanNews att Ibrahimovics situation kommer att utvärderas dag för dag, för att sedan fundera på om han kommer kunna kallas till söndagens hemmamatch mot Lecce.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen