Redaktionens spelarbetyg Ac Milan – Inter.

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg från förlusten i supercupfinalen mot Inter.

Tatarusanu – 2.5 : Sprider sin osäkerhet till resten utav laget och framförallt backlinjen, vi behöver ha tillbaka Mike snarast!

Calabria – 4 : Underkänd insats likt resten utav laget, bör visa på bättre ledaregenskaper om han ska fortsätta bära bindeln.

Kjaer – 4,5 : Bäst i en dålig backlinje, fortfarande underkänt. Gör en viktig brytning på farligt läge i eget straffområde och har en bra uppspelsfot som får ses som en liten ljusglimt, behöver fler matcher i benen för att komma i form.

Tomori – 3.5 : Kostar oss ett mål när Martinez väldigt enkelt tar sig förbi honom vid 0-3 målet. Håller på att ställa till det ytterligare en gång när han spelar Inter rakt i gapet och dom får till ett farligt avslut.

Hernandez – 4 : Känns ur form efter vm, kanske är han helt enkelt för sliten. Inte alls lika pigg offensivt som vi är vana vid.

Tonali – 4 : Dzeko vänder bort honom väldigt enkelt vid 0-2 målet och är inte lika trygg i passningsspelet som han normalt är.

Bennacer – 5 : Är osynlig stor del utav första halvlek, men vaknar till i andra och visar att hans form fortfarande är bra. Svårt att få ut någonting av sitt fina spel när resterande medspelare sover. Redaktionens MOTM.

Messias – 3.5 : Junior lyckades med bedriften att vinna en frispark, inte mycket mer.

Diaz – 4 : Hittar in i bra yta en gång i andra halvlek och då blir det farligt direkt, måste hålla jämn nivå och hota 90 minuter för att axla den roll han ska göra.

Leao – 4 : Likt Diaz var han väldigt ojämn igår. blixtrar till och gör sin försvarare ett par gånger, men det leder sällan till något. Blir en aning desperat och testar avslut från lång distans när allt annat är låst, men dom avsluten brukar landa på läktaren.

Giroud – 4 : Även Giroud känns likt Theo väldigt sliten efter ett tufft vm med Frankrike. Behöver avlastning snarast på anfallet.

Inhoppare och tränare.

Kalulu – 4 : Ersätter Kjaer efter 65 minuter och gör ingen större skillnad.

Origi – 4 : Kommer in efter 65 minuter och bildar tvåmanna anfall med Giroud, men dom känns inte samspelta alls.

De Ketelaere – 4 : Även han kommer in efter 65 minuter och ersätter Diaz, gör inget väsen av sig och måste börja visa att han var värd den relativt stora summan vi betalade för honom.

Rebic – 4 : på 11 minuter är han bättre än vad Messias var på 65 minuter, men svårt att ändra matchbilden i det läget.

Dest – 4 : Borde testas på högeryttern istället för Messias och Saelemaekers i framtiden då hans kvaliteter är mest i det offensiva spelet.

Pioli – 4 : Ska kanske inte klandras för dom individuella misstagen som spelarna gör, märks att han gör ändringar i halvtid som fungerar, åtminstonde en kort period då vi håller på att skapa några halvfarliga lägen.