Pioli: “Under de senaste rmatchena har resultaten övervägt våran prestanda”

Efter att hans Milan vart utslagna ifrån Coppa Italia mot Torino sade Pioli följande till pressen:

— Vad är det vi saknar? Vi saknde en viss kvalité när vi spelade elva mot elva. Vi var tydliga och aggressiva i vårat spel trots att vi spelade mot en väldigt stark motståndare i Torino. Vi var klantiga med passarna i deras målområde och vi tog aldrig nytta av att vi var en man mer på planen. Vi fick in 32 skott, vissa skott sköt vi utan någon baktanke. Det är synd, vi ville vinna, men någonting saknades.

Vet laget hur de ska starta om efter den här matchen?

— Vi är tvungna att börja om från noll; vi måste få in kvalité och idéer. Under de senaste matcherna har resultaten övervägt våran prestanda. Vi måste sluta upp med att släppa in mål. Jag ser att vi har svårt att hantera vissa särskilda situationer och vi måste göra någonting åt det.

Skulle du säga att ni har behövt betala ett högt pris för era misstag?

— Absolut, det är småsakerna som gör all skillnad. När det kommer till mål så är vi inte uppmärksamma nog och våran kommunikation brister till följd av det — det hade gjort stor skillnad om det hade varit det motsatta för oss. Vi är medvetna om att vi måste göra något åt våran situation och att vi måste göra det nu. Vi ska vi rikta fokuset mot Lecce nu, sen har vi Superkuppen efter det.

Om De Ketelaere och lösningen på mittfältet:

— Charles har gjort bra ifrån sig, speciellt nu när han spelade forward och vart instängd av motståndarnas försvarare. Mittfältet jobbade bra, både i försvaret och i anfallet. Vi har gjort bra saker ifrån oss. Allmänt sett hade jag velat att alla mina spelare börjar tänka på att få in en större inverkan på deras matcher.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen