Pioli: “Att inte vinna efter att vi spelat så bra är en besvikelse”

Efter en dominerande match som antydde vinst för hemmalaget Milan kom två mål i slutminuterna och oavgjorde mötet mot Roma. Så här uttryckte Pioli sig till DAZN om matchen:

Om bytena:

— Jag ville få in några friska och fräscha ben på planen men jag vill även pressa upp motståndarna några centimeter högre upp på deras planhalva. Det är synd att vi inte vann trots att vi spelade så bra ikväll.

Om vad han har att säga till laget efter matchen:

— Jag kommer säga att vi ska fortsätta spela som vi gjorde idag, vi måste även bli mer medvetna om att matcherna avgörs först när visslan blåser i den 95:e minuten. Jag var tvungen att få in spelare som hade mer energi i sig men det ska inte innebära att våra strategier förändras. Det är svårt för mig att uttrycka mig framför laget nu, alla är väldigt besvikna. Den här matchen har rubbat oss på fel sätt.

Om de matchspecifika detaljerna:

— Dybala letade efter en frispark och Vranckx kom in med en lite för aggressiv tackling på honom. Under de sista minuterna förändrades ställningen på matchen helt och hållet efter att Roma gjorde det till 2-1. De försökte in till den sista minuten, vi måste bli bättre på att försvara när matcherna förändras efter att moståndarna har fått språng med ett mål. Det är sorgligt att vi inte vann, vi förberedde oss väl och gjorde en bra match ifrån oss. Vi kommer vara riktigt noga nu när vi ser över och analyserar den här matchen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen