E111: Det visar hur skevt det är….

Podcast Rossoneri är tillbaka efter helgerna, 2023 har inte alls fått den starten vi önskade och det känns redan ångestladdat när man tittar på tabellen MEN, är det så illa om vi jämför med hur vi låg till efter 18 omgångar förra säsongen när vi slutade som mästare.

Bennacer har förlängt, otrolig glädjande nyheter vi lyfter och betydelsen av det. Har dessutom hänt andra saker i fotbollsvärlden som förmodligen kommer påverka förhandlingarna med att förlänga Leao. 

Matcherna finns det mycket att säga om, vi gav bort 2 mål och 2 poäng mot Roma väldigt onödigt efter ha varit helt överlägsna i 85min. Efter det skulle allt göras om i Milan men var vi oroliga där och då eller satte det nivån för matcherna efter som var allt annat än bra. 

Supercupfinalen var lite som betygen efter matchen, ett bottennapp!

Milanresa har varit en stående fråga sen förra resan som var väldigt trevlig, finns vissa förslag men här önskar vi mer feedback från er lyssnare för vi behöver vara ett gäng som åker ner. Tyvärr är det andra priser numera och det är dessutom stort tryck på biljetter eftersom Milan har ett av Europas bästa publiksnitt

Går igenom lönerna i Milan, Gurra kommer i ett framtida avsnitt fördjupa detta och även se hur spelarnas olika bonusar ser ut och kostar klubben. Det har varit mycket frågor om Diaz har en klausul eller inte, detta förtydligar Gurra i denna del. 

Avslutningsvis Hit and shit, vi köttar 105min
Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen