Vranckx: “Jag kommer att jobba så hårt jag bara kan för att förtjäna den här chansen”

Presskonferens från Milanello där den belgiska supertalangen ska presenteras

Vi lämnar matchen i Genoa bakom oss för att blicka mot veckans Champions League-batalj mot Dinamo Zagreb på San Siro. En som ser fram emot matchen är AC Milans nye belgiska mittfältare som presenterades på en presskonferens på Milanello under söndagen.

Vranckx om att komma till AC Milan

Jag har kommit till en storklubb, en som har skrivit fotbollshistoria och många fantastiska spelare har varit här. Här är allt världsklass, även faciliteterna, vilket hjälper mig att motiveras till att ge allt jag har och mer. Jag kom hit motiverad och med en önskan att lyckas. Jag känner mig redo. Jag kommer att jobba så hårt jag bara kan på träningsplan för att förtjäna den här chansen.

Om debuten mot Sampdoria

Det var viktiga och svåra minuter eftersom vi var nere på 10 spelare. Tränaren gav mig rätt mentalitet att springa och hjälpa mina lagkamrater. Vi var tvungna att hålla ihop, pressa och försvara som ett kollektiv. Vi var tvungna att offra våra liv för att inte släppa in mål. Jag klev in med den här mentaliteten och det är vad vi gjorde. Jag gav mitt bästa och det var en fantastisk känsla. Tränaren försöker alltid hjälpa mig och ge mig råd för att få mig förstå hur laget spelar.

Om att spela ihop med sina landslagsmän i AC Milan

Jag har träffat Saelemaekers och Origi i landslaget medan jag har känt Charles (De Ketelaere) längre. Jag ringde också honom innan jag skrev på. Alla tre har bara gett mig positiva bilder av klubben.

Om erfarenheten att tränas av Van Bommel

Vi hade alltid en fin relation. Jag lärde mig mycket av honom och hans råd. Det var en berikande erfarenhet.

Om AC Milan och alla unga spelare

En av sakerna som motiverade mig mest till att komma hit var att det är så många unga spelare i truppen som har haft en fin utvecklingskurva efter att ha spelat Champions League och vunnit Scudetton. Det var verkligen något som bidrog till mitt beslut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen