Två värvningar är inplanerade för anfallet i januari

Med en stark start i ligan vill Maldini och Massara utöka truppen med två offensiva spelare i vintertransferfönstret. Några av sommarens värvningar har haft svårt att acklimatisera sig formmässigt och ledningen kommer se till att korrigera detta redan i januari.

Namnen som är ryktade tyder på att en offensiv mittfältare kommer tillkomma samt att en mer kreativ och attackerande ytter kommer ansluta sig till truppen. Daniele Longo rapporterar att det existerar förhandlingar för en belgisk talang-duo i 22-åriga Noa Lang och 20-åriga Yari Verschaeren. Brugge har lagt en prislapp på 30 miljoner euro på Lang vilket har inneburit att ledningen har behövt se över andra alternativ men Anderlechts Verschaeren återstår som en uppskattad profil.

Ett annat namn som åter kommer vara aktuellt i januari är Stade Brests Romain Faivre som nästan vart en Milan-spelare i slutdagarna av sommarens transferfönster. Pietro Mazzara på MilanNews förklarar att förhandlingarna kommer återupprättas inom de kommande veckorna med den bretagniska klubben och att en överenskommelse med spelaren existerar redan ända sedan sommaren menar Daniele Longo.

Marca rapporterade att Barcelonas Álex Callado hamnat i Milans hårkors men Longo anser att det inte finns någon substans i ryktet, istället existerar det ett intresse för amerikanen Brenden Aaronson. Den 20-åriga mittfältaren som idag spelar i Österrike för RB Salzburg har hittills under den här säsongen hittat 3 mål och 3 assister och har väckt Maldini och Massaras uppmärksamhet inför det kommande transferfönstret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen