Belotti vill till Milan men allt beror på Zlatan…

En av Europas starkaste nummer 9 kommer vara utan kontrakt i sommar och Milan undersöker situationen och vill utnyttja möjligheten att förstärka anfallet till nästa säsong.

Urbano Cairo har erbjudit en kontraktförnyelse med en lön på 3,2 miljoner euro men Belotti har inte visat sin klubbordförande något intresse i att stanna kvar i Turin rapporterar Fabrizio Romano. Torinos lagkapten undersöker sina möjligheter men tycks vilja stanna i Italien efter att ha fått ett rikt bud ifrån ryska Zenit i somras. Den snart 28-åriga anfallaren vill till ett mer konkurrenskraftigt lag och har redan talat med den klubb som han velat spel för ända sedan barnsben, nämligen Milan.

Pietro Mazzara kommer med nyheten att de undersökande kontakterna som sträcker sig ända från januari och genom sommaren fortsätter än idag. Calciomercatos Daniele Longo beskriver att viljan att ta Belotti till Milan kommer främst ifrån sportdirektören Fredric Massara men mycket hänger på Zlatan. Om Ibra bestämmer sig för att hänga upp sina skor i sommar kommer förhandlingarna att trappas upp men om situationen återstår som den är idag så kommer ledningen bevaka situationen och fortsatt uttrycka sitt intresse för spelarens entourage.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen