Redaktionens spelarbetyg: Milan – Hellas Verona

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg från matchen mot Hellas verona.

Tatarusanu 6 Inte mycket att göra åt målen han släpper in, testas inte så mycket utöver dessa.

Calabria 6.5 Bra insats av Calabria som haft lite skadebekymmer senaste veckorna men det syntes inte.

Tomori 7 Tomori fortsätter visa fin form, resolut i sitt försvarsspel och visar att han ska fortsätta vara given i startelvan. Redaktionens MOTM.

Romagnoli 6 Vår kapten har inte sin bästa dag på jobbet idag, men absolut inte sämsta heller. Går in lite klumpigt i situationen som leder till straffen, bör kunna vara lite lugnare i vissa lägen.

Ballo-Touré 5.5 Gör ingen bra första halvlek med onödiga bolltapp och missbedömningar men spelar upp sig i andra.

Bennacer 6.5 Börjar sakta men säkert komma tillbaka i fin form, vinner mycket boll idag och visar prov på sitt fina passningspel.

Kessie 6.5 Skönt att man kan se glimtar utav förra säsongens Kessie, gör en bra match och sätter det viktiga 2-2 målet från elva meter.

Saelemaekers 5.5 Får inte mycket uträttat idag, men gör inte heller bort sig. går av i halvlek.

Maldini 5 Har en halvchans på volley som han inte får på mål, utöver det tar han lite fel beslut i det offensiva spelen och blir även han utbytt i halvlek.

Rebic 6.5 Helt klart bäst på plan fram tills skadan, bidrar till allt offensivt första 30 innan han tyvärr får kliva av, låt oss hoppas att det bara var för att säkra upp som han gick av. Vi har inte råd med fler skador nu.

Giroud 6.5 Anonym i första halvlek, men vaknar till i andra. Gör 1-2 målet på typiskt Giroud vis. Är tung i boxen och ett ständigt hot när Milan matar inlägg.

Inhoppare och tränare.

Leao 7 Milan får igång ett ordentligt anfallsspel när Leao kommer in, gör ständigt sin eller sina gubbar ute på kanten. Levererar ett klassinlägg som leder fram till 1-2 och ligger även till stor del bakom straffen som Kessie sätter.

Krunic 6.5 Tillbaka från skada, kommer in i halvlek och springer och sliter. Tar mycket viktiga löpningar och är jobbig att möta.

Castillejo 7 Den ofta hårt kritiserade Castillejo får komma in efter 45 spelade minuter och gör en fantastiskt andra halvlek, är hungrig och vill bevisa att han har en framtid i Milan. Är överallt och fixar fram straffen, och slår även inlägget som leder fram till självmålet och segermålet.

Ibrahimovic 6 Bara det faktum att han är tillbaka i spel känns oerhört skönt, är på spelhumör och visar prov på att hans kropp inte är 40 år gammal. Hoppas han håller sig skadefri nu!

Tonali Spelade för kort tid för att bedömas.

Pioli 6.5 Ställer en tveksam elva på plan, men vad han säger till grabbarna i halvlek vill jag veta. Lyckas återigen vända ett 0-2 underläge till en vinst, med många nyckelspelare skadade. Det är starkt!