Uppgifter: Milan fortsatt intresserade av Bakayoko

Nästan varje transferfönster de senaste åren har det ryktats om att Milan vill värva den franska mittfältaren Tiemoue Bakayoko, och detsamma gäller för årets sommarfönster. Det är MilanNews som rapporterar att Milan vill få in en till defensiv mittfältare, och att den spelaren kan bli Bakayoko.

Den 26-årige Bakayoko var under säsongen 2018/19 utlånad till Milan från Chelsea, och spelade totalt 31 ligamatcher för klubben. Ända sedan dess har rykten om en återkomst funnits. Förra sommaren uppgavs det vara nära att Bakayoko blev utlånad till Milan, men istället gick 26-åringen på lån till Napoli. Där spelade han totalt 32 ligamatcher, varav 23 starter.

MilanNews skriver att både Milan och Bakayoko själv är öppna för en övergång. Problemet ska dock vara att Chelsea vill sälja fransmannen permanent, medan Milan vill låna in spelaren. Därför är det möjligt att förhandlingarna inte återupptas förrän i slutet av augusti månad, där Milan hoppas att den engelska klubben kommer gå med på en låneövergång.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen