Uppgifter: Fem spelare kan lämna Milan

För Milan har det mesta av sommarens transferfönster handlat om att värva in nya spelare, samt utnyttja köpoptioner som har funnits i tidigare låneavtal. Men för att värva fler spelare behöver klubben få in pengar genom att sälja några av sina nuvarande spelare. Enligt MilanNews är det framför allt fem spelare som kan lämna Milan innan fönstret stänger.

MilanNews skriver att flera klubbar i Spanien är intresserade av Samu Castillejo, samt att Milan själva vill få till en permanent övergång.

Mattia Caldara var förra säsongen på lån hos Atalanta, men spelade endast sex matcher i Serie A, varav en från start. Milan uppges inte ha några planer på att behålla den italienska mittbacken, och vill nu försöka sälja honom permanent. Flera klubbar i Serie A ska vara intresserade, och detsamma gäller för högerbacken Andrea Conti, som Milan också vill sälja.

Som vi tidigare har rapporterat finns det ett intresse för Jens Petter Hauge i tyska Bundesliga, och framför allt från Eintracht Frankfurt. Fabrizio Romano rapporterade i början av juli att de hade lagt ett bud på 7-8 miljoner euro, men att Milan tackade nej. Man kan dock tänka sig att sälja den 21-årige norsken om ett bud på mellan 12-13 miljoner euro läggs.

Den sista spelaren som MilanNews skriver att Milan kan tänka sig att sälja är Rafael Leao. 22-åringen, som blandade och gav med sina insatser under den förra säsongen, uppges ha intresse från klubbar i andra länder. Milan ska dock vilja ha minst 30 miljoner euro för att en försäljning av portugisen ska kunna bli verklighet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen