Tonali: “Jag kommer att sikta högre”

Som vi rapporterat är Sandro Tonali nu klar. Det kommer med en intervju på Milans hemsida.

— Det här skulle inte vara möjligt om inte jag hade velat komma tillbaka så otroligt mycket. Jag är glad för min egen skull och tacksam till de som gjort det här möjligt.

— Förra säsongen blev det 37 matcher, det är som att spela 100 matcher för en annan klubb. Så tungt är det att få spela matcher för Milan.

— Jag är nöjd med min förra säsong men jag tror jag kan bli ännu bättre, jag kommer att sikta högre.

— Det enda vi saknade förra säsongen var kontinuitet, både jag och laget. Det är det svåraste med fotboll. Vi startade säsongen så bra och tappade stinget ett tag i mitten.

— Nästa säsong finns det inga ursäkter, vi vill göra det bättre. Vi är redo och vill absolut inte vänta längre.

— Champions League är vad det är. Vi kommer att ge 150 procent så det kommer absolut inte vara några problem.

Om sig själv.

— Jag har vuxit både som spelare och som person i Milan. Dessutom har jag blivit mognare och det är något som är väldigt viktigt för min fortsatta karriärsutveckling.

Om Pioli och lagkamrater.

— Vi är väldigt glada att han (Pioli) fortfarande är kvar. Han känner oss så bra nu. Alla älskar honom.

— Under säsongen hängde jag mest med Daniel Maldini och Colombo, de är ungefär i min ålder så det var naturligt. Men laget är en grupp som välkomnat mig bra.

— Simon Kjaer är ännu bättre kapten utanför plan än vad han är på plan. Ni alla vet hur han är på plan men han är som en pappa utanför. Han är en av de äldre och ser oss verkligen som hans egna söner.

— Den här säsongen kommer att vara viktig för mig. Jag vill spela i det italienska landslaget och det känns som att jag måste bevisa att jag ska ha en plats där. Men nu blickar jag mot den nya säsongen och Italiens final mot England, Forza Italia!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen