Både Pioli och Maldini vill ha Sabitzer

Pioli väntar fortfarande på sin nyrekrytering som kommer ta sig an den viktiga rollen som nummer 10 i hans elva och både tränaren och ledningen verkar nu ha kommit överens om vem som kommer ta sig an den positionen.

Enligt Antonio Vitiello på MilanNews förklaras det att den mest omtyckta profilen ur ett tekniskt perspektiv verkar vara österrikaren Marcel Sabitzer. Namnet finns med i Massaras och Maldinis urvalslista och hade eventuellt lämnat sin nuvarande klubb RB Leipzig för en summa långt under sitt marknadsvärde då 27-åringen har ett kontrakt löper ut i 2022 och verkar vara ute efter ett nytt äventyr förklarar Sky Sports tyska reportrar. 20 miljoner euro förklarar både tyska Bild och Antonio Vitiello ska krävas för att övertyga om en flytt ifrån Tyskland men han kommer inte falla i någon brist av intresserade klubbar vilket eventuellt kan bli ett hinder för ledningen och kommer sätta en stor press på att övertyga Sabitzer om att en flytt till Italien ska bli hans nästa karriärval.

I dagsläget finns det inga förhandlingar för spelaren men det finns en stark övertygelse ifrån samtliga inom klubben om att Marcel är profilen som bäst kan ta sig an Piolis spelstil.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen