Uppgifter: Milan har återupptagit förhandlingarna med Calhanoglu

Hakan Calhanoglu sitter med ett utgående kontrakt till den sista juni. De senaste dagarna har det mesta pekat på att den turkiske offensiva mittfältaren kommer lämna Milan. Men nu uppger Sky Sport Italia att klubben har återupptagit förhandlingarna med 27-åringens representanter.

Tidigare i veckan rapporterades det att Hakan Calhanoglu redan var ute ur Milans planer för nästa säsong. Istället pekade det mesta på att klubben skulle försöka värva den 27-årige Rodrigo de Paul från Udinese. Prislappen har dock uppgetts ligga runt 40 miljoner euro. Även flera andra klubbar har uppgetts vara intresserade av att värva argentinaren, där Atletico Madrid är det lag som just nu rapporteras ligga närmast en underskrift.

Den höga prislappen och den stora konkurrensen har gjort att Milan nu alltså har öppnat upp förhandlingarna om ett nytt kontrakt med Hakan Calhanoglu och hans representanter igen. Sky Sport Italia skriver däremot att klubben inte har ändrat på den tidigare föreslagna årslönen, utan att det fortfarande ska handla om en lön på 4 miljoner euro/år, men att det nu också ska finnas olika bonusar i kontraktet. Tidigare har det rapporterats om att Calhanoglu kräver 5 miljoner euro/år.

Sky Sport Italia skriver slutligen att Milan vill ha ett svar från Calhanoglu inom en vecka. Om svaret blir ett nej eller inget svar alls, så kommer Milan gå vidare och leta efter andra alternativ till den offensiva mittfältspositionen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen