Uppgifter: Milan förbereder bud på Giroud

De senaste veckorna har det mesta pekats på att Olivier Giroud kommer att gå till Milan på en fri övergång. Dock kom det ett något överraskande besked den 4 juni, nämligen att fransmannens kontrakt med Chelsea hade förlängts med ett år. Trots det, uppger nu den engelska tidningen The Telegraph att Milan fortsatt är intresserade och att man också är redo att betala en övergångssumma till Chelsea.

Enligt MilanNews var den 34-årige Giroud och Milan nära en överenskommelse om ett kontrakt innan kontraktsförlängningen med Chelsea offentliggjordes. Det kontrakt som Milan hade erbjudit till Giroud var ett tvåårskontrakt med en lön på 4 miljoner euro/år.

Tidningen skrev också att Milan inte ska vara intresserade av att betala en övergångssumma till den engelska storklubben. Men den engelska tidningen The Telegraph uppger istället att Milan ska vara villiga att betala en summa för att få Giroud till klubben. Summan på det bud som klubben förbereder uppges vara runt 3.5 miljoner euro.

Olivier Giroud är just nu på landslagsuppdrag med Frankrikes A-lag, då man ska spela EM som spelas mellan den 11 juni och 11 juli. Igår kväll blev han inbytt i genrepsmatchen mot Bulgarien, där han gjorde två mål. Målen innebar att Giroud nu endast är fem mål ifrån att tangera Thierry Henrys målrekord i det franska landslaget (51 mål).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top