Milan släpper spelare i en del av Tonalidealen.

Under senaste veckorna har det ryktats vilt om Milan och Brescia lånet Tonali. Vissa har gått så långt och hävdat att Milan inte kommer fullfölja köpoptionen som fanns med i lånet. Men nu verkar det bli ett slut på historien. Gianluca Di Marzio, SkySports mercatosexpert, har gått ut med uppgifter att Milan nu nått ett avtal med Brescia.

Avtalet skall vara 10 miljoner euro lägre än det ursprungliga men då i utbyte släpper Primaverastjärnan Giacomo Olzer. Olzer är en 20 -årig offensiv mittfältare som denna säsongen stod för 10 mål på 18 matcher i Primavera 1 och har representerat Italiens U-18 lag.

Ursprungsavtalet på totalt 35 miljoner euro var uppdelat i en lånekostnad på 10 miljoner, utköp 15 miljoner och sedan ytterligare 10 miljoner i bonusar. Med Olzer i bilden blir avtalet utöver de 10 miljoner euro man redan betalat ett köp på 10 miljoner och sedan 5 miljoner i bonusar, alltså totalt 25 miljoner euro. Milan skall också förhandlat med en rättighet att köpa tillbaka Olzer i framtiden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer