Senaste transfernyheter

Milan verkar ha en stressig sommar om man ska tro Di Marzio.

Brahim Diaz återkomst till Milan verkar vara klart enligt den italienska transfergurun. Real Madrid ska ha accepterat Milans lånebud på ca 2-3 miljoner euro med en option till att köpa nästa säsong för 22 miljoner euro.

Nackdelen då? Real Madrid är väldigt skickliga på att införa återköpsklausuler på spelare de säljer och Diaz ryktas inte vara ett undantag. Så lågt som 27 miljoner euro ska denna klausul ligga på och Real kan då köpa tillbaka för nästan lika mycket som de sålde för ifall Diaz skulle göra succé.

Olivier Giroud är fortsatt Milans nummer ett som backup till Zlatan. Giroud förlängde överraskande sitt kontrakt men ska enligt il corriere dello sport vilja spela för Milan.

Skulle Milan inte lyckas lösa Giroud så har de ett alternativ redo. Som vi tidigare rapporterat, och även Di Marzio, så är Luka Jovic Maldinis reservplan.

Skulle Manchester United och Milan inte kommer överens om Diogo Dalot så ska Alvaro Odriozola vara ett alternativ. Real Madrids ytterback var förra säsongen utlånad till Bayern Munchen. Hos de tyska giganterna blev det endast fem matcher men i Real Madrid har det blivit imponerande 3 mål och 10 assist på 43 matcher.

En talang som är på radarn är även svenske Gabriel Gudmundsson som för närvarande spelar i holländska FC Groningen och det svenska U-21 landslaget.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen