Paketpris för tre Chelsea-spelare

Real Madrid- och Milan-axeln kan se ett liknande samarbete fast med en engelsk klubb, denna mellan Milan och Chelsea där några av sommarens viktigaste förstärkningar kan ansluta sig ifrån.

Förhandlingarna för Chelseas forward Giroud kan öppna upp möjligheten för ett bredare samarbete förklarar Gianluca Di Marzio. Det finns en överenskommelse gällande ett tvåårskontrakt med en lön på 3,5 miljoner euro förklarar Fabrizio Romano och nu behöver VM-vinnaren frigöra sig ifrån sitt kontrakt med The Blues innan en flytt till Milan blir officiell.

Namnen slutar inte bara med Olivier Giroud. Hakim Ziyech anses vara den nyblivna Inter-spelaren, Çalhanoğlus ersättare. Marina Granovskaia kommer inte acceptera några rabatter för sin 40 miljoner euro värvning men av det som tolkas av Di Marzio går förhandlingarna sakta men säkert framåt.

Det tredje och sista namnet kan resultera i ett återseende, för andra året i rad ryktas Maldini vilja ta tillbaka Bakayoko i rött och svart. Antonio Vitiello bekräftar att mittfältarens namn fortfarande hörs i Casa Milan och att chansen för att en flytt till Milan går i uppfyllelse är större nu när Tiémoué endast har ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen