E79: Milan har både en chef och en ninja

Ingen har missat att både Sverige och Italien har gått vidare i EM slutspelet, givetvis pratar vi oxå lite kort om EM även om Milan inte har en enda spelare i EM. Donnarumma har kontrakt med oss men även om inget är officiellt så ser vi vår påg från akademin som förlorad i pizzakriget. 

Först ut är det quiz, hur mycket kan ni eller kommer ihåg från säsongen som gick?

Vi diskuterar med backspegeln hur bra var våra sportchefer innan vår nuvarande och hjälper det att ha ett fint diplom, lång erfarenhet och en stor budget för att lyckas skapa dom bästa förutsättningarna samt vad kan vi Milanfans förvänta oss av kommande transfermarknad

Våra bosmanspelare får bita mycket i gräset detta avsnitt, sen lägger vi dom till sidan för gott. Kan inte ärligt säga att dom får lyckönskningar men det finns positivt i det oxå. 

Givetvis lite urplock från alla rykte under silly season trots det är EM slutspel så florerar det enormt mycket rykte till Milan, vi tar upp några av dom och det som brinner mest är en striker och AMC. 

Slutligen hit and shit. 

Detta och alla avsnitt hittar ni där ni spelar upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer