Milan har erbjudits två högerbackar

Med risken att Dalot eventuellt lämnar Milan efter sommaren kommer Maldini leta efter en ny högerback och två kontraktslösa spelare har gjort sig tillgängliga för att spela i rött och svart.

Enligt Antonio Vitiello från MilanNews har både Inter-spelaren Danilo D’Ambrosio och Napolis Elseid Hysaj erbjudits till Milans ledning då både kommer vara klubblösa efter sommaren.

Rivalspelaren D’Amrosio har haft svårigheter med att få fram sina villkor i sin kontraktförnyelse med Inter och kommer behöva hitta en framtid i en ny klubb medans Albanen Hysaj har meddelat att han lämnar Napoli i sommar. Milan har inte tackat nej till de två spelarna och förhandlingarna är fortfarande öppna då Maldini och Massara väntar tills slutet av säsongen innan de sätter några planer för transferfönstret, främst för att få det klart om Milan väntas spela i Champions League nästa säsong eller inte.

Vitiello rapporterar att de två Serie A-veteranerna inte är de enda spelarna som utvärderas utan att några utomåländska spelare följs av Milans scouter men de två erbjudna profilerna uppskattas högt av ledningen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen