E76: Dr Phil och hur kan vinsten mot Juve ge 4 poäng?

Först vill jag tacka alla gäster från tidigare avsnitt då det endast diskuterades Superligan som väldigt snabbt gick i stöpet, sen dess har det kommit fram straff som ska delas ut och alla lagen har inte gått ut men detta avsnitt pratar vi utifrån Milans perspektiv kring detta och kan Milan verkligen bli straffade?

Först ut är alltid quiz, kort efter vi diskuterar vår nya tröja. Därefter pratar vi från olika sidor av myntet kring Superligan och vad som hände och varför det hände, även om det kan hända igen eller hur straffet blir då?

Oavsett var Milan klart märkbart påverkade av detta så nästkommande två matcherna gav 0 av 6 poäng för att sen studsa tillbaka mot Inzaghis lag. Helt avgörande att förhoppningsvis tar kol på San Siro spöket och våra sista 25 min som annars varit väldigt svaga. Klart styrkta av denna match spelade Milan fullständigt ut Juve på deras egen arena. 

Fokus i detta avsnittet ligger just på matchen mot Juve och varför vi vann denna matchen. Diaz var inför en skräll men hans insats tillsammans med många andra ska lyftas men tyvärr så blev planens stora legend Zlatan skadad och kommer missa resten av säsongen vilket tyvärr är något som ingen av oss Milanfans ville se. 

Avslutningsvis med hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar spela upp eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer