Maignan: Milan är en av de största klubbarna i världen.

Milans nyaste spelare, målvakten Mike Maignan, intervjuades av Milan TV. 

Om ankomsten till Milano: 

”Jag är verkligen glad att vara i Milano, Milan är en av de största klubbarna i världen, med ambitioner och framtidsplaner. Jag är väldigt glad över att kunna vara här och vad jag kan ge till detta projekt ”.

Säsongen med Lille: 

”Det var den bästa säsongen i min karriär hittills, att vinna titeln som franska mästare. Vi vann mästerskapet och att vara här är en belöning för mitt arbete ”.

Hans spelstil:

Jag gillar att spela bollen med fötterna, det är något som har visat sig vara mycket användbart för mig eftersom i modern fotboll måste målvakter också veta hur man använder sina fötter”.

Om hans smeknamn: 

“Magic Eagle är ett smeknamn som mina följeslagare gav mig eftersom de säger att jag är som kungen av fåglar”.

Är du en straffspecialist? 

“Att rädda en straff är en instinkt, det är en duell mellan målvakt och anfallare och jag gillar inte att förlora dessa utmaningar”.

Om Leao och Ibrahimmovic:

 ”Leao är ett underbarn, jag har haft turen som redan har spelat med honom i Lille, och nu träffas vi igen. Detsamma gäller för Ibrahimovic, det är alltid ett nöje att spela med honom ”.

Finns det en målvakt du är särskilt inspirerad av?

”Det finns många målvakter som inspirerar mig, jag har studerat många för att försöka förbättra och utveckla mitt spel. Detta är mitt sätt att arbeta ”.

Om landslaget:

 “Jag känner mig mycket stolt över att representera mitt land och mitt folk, jag är stolt över mig själv och jag betraktar detta som en belöning för allt arbete jag har gjort de senaste åren”.

Om tröjnumret:

 ”Nummer 16, det är numret jag började med, jag gillar hur MM16 låter (på franska). Det kommer att finnas kvar till slutet av min karriär ”.

Hälsningar till fansen: 

“Jag kan inte vänta tills att få höra Rossoneri fansens passion “

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen